vaste afspraken

Het is belangrijk samen duidelijke afspraken te maken.
Ik verwacht een actieve instelling. Ik ga ook vragen om onderwerpen voor te bereiden. Dit om de lestijd in de auto efficiënter in te richten. Mocht er niets voorbereid zijn, dan behandelen we het in de auto en kunnen we dus minder kilometers maken.

Er zit in de lessenreeks minimaal een keer rijden bij duister, dit houdt in de zomer in dat we een keer heel vroeg of heel laat gaan rijden.
Tijdens het lessen draag je comfortabele schoenen. Denk aan sportschoenen of gympen. Geen slippers of hakken.
Als we gaan lessen heb je geen alcohol gedronken of drugs gebruikt.

Ik hou je lesvorderingen bij op jouw eigen
digitale leskaart. Deze hou ik bij me, zo kan ik voorbereiden op jouw les. Wil je hier een kopie van, dan stuur ik deze digitaal op, of geef hem aan je mee.

Afmelden / opzeggen

Ook voor het afmelden van een rijles of het opzeggen dienen afspraken gemaakt te worden.

Afmelden voor een les kan altijd. Tot 24 uur voor aanvang van de les is dit gratis. Zeg je later af dan wordt 50% van de les in rekening gebracht. Zeg je binnen een uur voor aanvang af dan wordt 100% van de les in rekening gebracht.  Mocht je mij niet kunnen bereiken dan kan je ook per mail afmelden.

Je mag op elk moment de samenwerking opzeggen. Om welke reden dan ook, hoewel ik graag hoor wat de reden is. Ik mag ook op elk moment de samenwerking opzeggen mochten we er samen niet uitkomen.